Termékek


 

[neve]

[rovid_leiras]  

A termék a boltban megvásárolható! Várunk!

Boltunk újra nyitva! Nyitva tartás ITT!


Arcadia EarthPro StickyFootGold Gekkótáp | 50g
ízletes teljes értékű gekkótáp gyümölcsökből és rovarokból vitaminokkal, ásványi anyagokkal vitorlás-, legyezőujjú-, nappali- és új-kaledóniai óriásgekkónak

Kiszerelés: 50 g
Csomagolás: önzáró tasak

Az Arcadia EarthPro StickyFootGold Gekkótáp | 50g egy teljesen új és természetes táplálék, melyet kifejezetten vitorlás-, legyezőujjú-, nappali- és új-kaledóniai óriásgekkóknak fejlesztettek ki. Vízben elkeverve tápanyagban gazdag, teljes értékű gekkóeleséget kapunk.

A StickyFootGold 5 különböző féle eleségállatot (köztük katonalégy lárvát és selyemhernyót) valamint rengeteg gyümölcsöt (papaja, banán, alma, málna, áfonya), virágokat, virágpollent és mézet tartalmaz, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb keveréket adják gekkóinknak. A tápban hibiszkusz virág és probiotikumok is találhatók, melyek az emésztőrendszer kifogástalan működéséért felelnek.

Az EarthPro StickyFootGold az ásványi anyagok és vitaminok teljes skáláját magában foglalja, valamint hozzáadott magnéziumot tartalmaz az egészséges és erős csontozatért.

Ezek a csodálatos gekkók igénylik a teljes és sokoldalú étrendet, melyet a Stickyfoot Gold igyekszik maximálisan biztosítani tapadólábú barátainknak.

Egyszerű használat
Tápanyagban gazdag teljes értékű étrend
Magas eleségállat tartalom
Vitaminokkal és ásványi anyagokkal
Rengeteg gyümölccsel, mézzel, virágpollennel


keresőguruOldaltérkép