Termékek


 

[neve]

[rovid_leiras]  

A termék a boltban megvásárolható! Várunk!

Boltunk újra nyitva! Nyitva tartás ITT!


Trópusi ugróvillás, avagy Collembola

Ezek az apró kis élőlények alapvetően az avar és egyéb növényi eredetű, rothadó dolgok feldolgozásával, valamint más, alsóbb szintű elhalt szervezetek feldolgozásával töltik életüket, ebben szaporodnak.

JELENLEG NEM KAPHATÓ

Normál szoba hőmérsékleten tökéletesen tarthatók, zöldség zúzalékkal, zöldség pucolékkal, nyers burgonyakarikákkal stb. lehet őket etetni, hogyan életben maradjanak, illetve szaporodjanak. Etethetjük őket lemezes díszhaltáppal is.

A környezetüket egy kis rendszeresen, csapvízzel való permetezéssel lehet nedvesen tartani.

A feletetés történhet egyszerű beszórással, vagy ha vitamin porozni akarjuk őket, akkor egy nagyobb vödör fölött tartjuk és abba szórjuk be őket, majd rájuk a vitaminport és így szórjuk be őket az állatainknak.

Milyen állatoknak adhatjuk?

Alapvetően a nyílméreg békások szokták szeretni, a kisebb testű nyílméreg békáknak kiváló, ill. a kifejlett példányoknak is kifejezetten alkalmas kiegészítésként, ill. díszhalaknál a különböző békés halaknak, ponty, lazacféléknek, félcsőrös csukáknak, egyéb kisebb testűeknek tökéletes táplálék kiegészítő.

Tartása nem bonyolult, a tenyészet egészen sokáig is eltartható, nem nagyon penészedik. Az ugróvillások folyamatosan élik fel a nekik adott táplálékot. Ha a táplálékuk elfogy, egy idő után elpusztulnak, így etessük őket, ha már kevés ennivalójuk van.
keresőguruOldaltérkép