Termékek


 

[neve]

[rovid_leiras]  

A termék a boltban megvásárolható! Várunk!

Boltunk újra nyitva! Nyitva tartás ITT!


A Versele-Laga Nature Cuni természetes anyagokból körültekintően összeállított, frissen aratott lucernával és gyógynövényekkel kiegészített eleség. A lucerna fehérjében és rostban gazdag, ami garantája a jobb bélműködést, a jobb emésztést, és az optimális kondíciót. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek és gyógynövények valódi csemegék a tengerimalacok számára, és elősegítik a táplálék optimális emésztését.

Tartalmazza mindazokat az alapvető tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat amire a nyulunknak szüksége van egy gondtalan, hosszú és egészséges élethez. A Nature Cuni tartalmaz extra adag rostot, gyógynövényeket, zöldségeket, gyümölcsöket és kiegészítőket. Segíti a kiváló emésztést, jó szájhigiéniát, fényes szőrzetet és a tökéletes egészséget. Az összetevők kiválasztása garantálja a nagyszerű ízt.

Főbb jellemzők röviden:
Gabonamentes összetétel extra zöldésgekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal
Változatos, magas rosttartalmú eledel, füvekkel, gyógynövényekkel és zöldségekkel
C-vitaminnal az ellenállóképességért és az optimális kondícióért
Prémium formula
Szag kontroll
Pelletek nélküli
Ropogós darabocskák az egészséges fogakért
A Versele-Laga Nature Cuni nyuszitáp számos értékes összetevőből áll, tartalmaz minden szükséges aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet, és kifejezetten a (törpe)nyulak sajátos táplálékigényéhez igazodik.

Összetétel: Növényi származékok (mezei komócsin, füvek és gyógynövények 23%), zöldségek (zöldborsó 12,5%, répa 6,3%, paszternák 2,6%), gyümölcsök, magvak, ásványi anyagok, növényi fehérje kivonat, olajok és zírok, FOS, körömvirág, MOS, alga, jukka

Analitikai összetevők: Fehérje 14,5 %, Zsírtartalom 3,5%, Nyersrost 16,5%, Nyershamu 8,5%, Kalcium 0,75%, Foszfor 0,6%, Kalcium 0,8%, Foszfor 0,5%, Metionin 0,23%, Vitamin A 12.100 NE/kg, Vitamin D3 1.500 NE/kg, Vitamin E 40 mg/kg, réz-szulfát 10 mg/kg

Etetési utasítás:
Adagolás napi 50 és 80 g között - fajtától és mérettől függően.
Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.

keresőguruOldaltérkép